Skip to content

Equine photographer

Simone te Selle

Professional
Horsephotographer

You are looking for a photographer who can take pictures of your horse. Pictures which you see in magazines or on Social Media.

If you are looking for high quality pictures of your horse ridden under saddle or portrait pictures of your horse, where he or she is showing their best looks. 

Then I can help you and you found the horse photographer you need! 


IMPRESSION

REVIEWS

Simone heeft super mooie foto’s gemaakt van mijn merrie. Ik heb gekozen voor het all in pakket, en dat is zeker aan te bevelen. Ik was van te voren een beetje nerveus om zelf voor de camera te staan maar Simone stelt je echt gerust en maakt ondertussen prachtige foto’s. Ze neemt echt de tijd voor je en buiten dat de foto’s super mooi zijn geworden hebben we ook echt een hele leuke en gezellige middag gehad tijdens de shoot. Simone nogmaals bedankt voor je prachtige werk en ik zal je zeker bij iedereen aanraden!
Eva van Dillen
Ik heb al een aantal maal een fotoshoot gedaan bij Simone. Een echte aanrader! Doordat Simone een echte 'paardenvrouw' is weet ze precies hoe ze de beste foto's kan maken van jouw en je paard. Ook de portretfoto's zijn stuk voor stuk prachtig! Simone neemt ruimschoots de tijd om alles heel goed en mooi vast te leggen en heeft hier ontzettend veel geduld voor. Ook weet Simone de mooiste plekjes uit te zoeken voor een shoot. Ze is super enthousiast in alles wat ze doet en het is gegarandeerd een succes!
Klaske Jonkman
en_USEnglish