Skip to content

OVER MIJ

Simone te Selle

Hey hoi, ik ben Simone, leuk dat je op mijn site gekomen bent! 

Ik ben woonachtig in Emmeloord met mijn vriend Thomas, kat Kawas en in het bezit van 2 Friese paarden.

Toen ik een jaar of 10 was, moest ik nog niets van paarden of fotografie weten. Ik ben opgegroeid op een boerderij, was (en ben) wild van het agrarische leven en van motorcross. Dit veranderde toen ik bij mijn voormalige buren eens op een paard mocht zitten in ruil voor een zak aardappelen. Hierbij werd er ook gelijk een foto gemaakt met een polaroid camera, hier is alles eigenlijk mee begonnen. Mijn grote passie voor paarden is altijd gebleven, momenteel ben ik trots paardenbezitter zoals jullie konden lezen. 2 Friese paarden en in de toekomst nog wel meer verwacht ik. Ik ben namelijk ook groot liefhebber van de fokkerij, een droom is toch wel een weiland met minimaal 2 merries met veulens aan de voet.

Mijn passie voor fotograferen heb ik een jaar of 6 geleden ontdekt, met een ouder spiegelreflex camera model en een simpele lens probeerde ik er op de automatische stand wat van te maken. Dit bleek geen succes en gaf ik na enkele weken al op.

Maar nu een aantal jaren en levenslessen later, weet ik wat ik wil. Ik wil de foto’s maken die jij in de Hoefslag, Phryso, het KWPN magazine of op internet ziet.
Ik heb het fotograferen weer opgepakt, een nieuwe camera en lens aangeschaft en ik ben fanatieker als ooit aan de slag gegaan. Ik rij door het hele land om een paard of mensen met hun paard(en) op de foto te zetten. Dit doe ik met al mijn enthousiasme en professionaliteit, want ik wil jou graag helpen aan prachtige foto’s.

Het belangrijkste tijdens een fotoshoot vind ik dat jij jezelf bent en blijft en dat we dit ook terug zien op de foto’s. Dit kan alleen door een relaxte sfeer te creëren tijdens de shoot en hier zorg ik voor. Dit bereiken we door uitgebreid de tijd te nemen voor de shoot en het paard en jouzelf op hun gemak te laten zijn. Eigen inbreng van jou vind ik geweldig, ook als je een bepaalde foto in je hoofd hebt, ik ben heel erg benieuwd!
Dus no worries, samen maken we de foto’s die jij heel graag wilt hebben! 

Gaan we snel aan de slag om samen foto’s te maken?!

Equine photographer