Skip to content

OVER MIJ

Over mij: Simone

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn werk als paardenfotograaf! 

Ik ben woonachtig in Emmeloord, Nederland. Ik ben geboren en getogen op een boerderij maar hier is niet mijn passie voor paarden ontstaan, dat gebeurde bij de buren. Ik mocht in ruil voor een zak aardappelen op hun haflinger, Jacky, zitten voor een foto, toen was ik om! 

Ik ben zelf in het bezit van 2 Friese paarden, Nikki fan ‘Bosksicht’, een 9 jarige merrie en Hangzhou fan Henswoude, een 3 jarige hengst.

Het fotograferen is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Ik kan altijd zo genieten van een goede foto, of dit nu van mijn eigen paarden of die van een ander is, dat maakt niet uit. Ik wou die zo graag zelf kunnen maken… Nou hier sta ik dan! 

Ik heb een grote passie voor alle takken van de paardensport, maar ben zelf een fanatieke dressuurruiter. Het zal je dan vast niets verbazen dat je veel dressuurfoto’s tegen zal komen op mijn site en Social media kanalen. 

Daarnaast vind ik nieuwe landen ontdekken heel leuk en met een camera en paarden daar is dat nog leuker geworden! Ik heb nog zoveel dromen en wensen… Ik ga er hard voor werken dat ze uitkomen! 

Maar als jou wens is, die mooie foto’s van jou en je paard, dan kan ik je geruststellen..  

Je bent aan het juiste adres om deze te laten maken! 

Equine photographer

nl_NLDutch